Det siger vores kunder om os

 

Kør selv ferie Færøerne juni 2017

Kære Hanne
Vi er nu tilbage efter en helt fantastisk ferie på Færøerne. Alt har bare fungeret til perfektion, langt bedre end vi havde turdet håbe.
Tak for et fantastisk godt tilrettelagt forløb, vi vil anbefale jer varmt til andre som måtte ønske en tilsvarende tur.
Vh Georg og Vibeke Kinch

 

 

Kør selv ferie Island september 2016

Kære Anne!
Vi to gamle kvinder nær de 70, Birte Bager og Hanne Egholm Petersen, har haft en fantastisk tur til Island arrangeret af dig.
Vejret var fantastisk meget af tiden, dog oplevede vi heldigvis også mørkt overskyet regnvejr, hvilket gjorde, at vi satte mere pris på det gode vejr.
Fly, bilen, hoteller, anvisningerne i dit program samt henvisninger til videoen med gode råd vedr. trafik o.s.v.
klappede alt sammen. Vi synes, at naturen var helt fantastisk, og det islandske folks historie og udvikling lige så.
Vi er fulde af beundring for dig og dine landsmænd.
Vi vil helt sikkert tale varmt om Island og dig som rejsearrangør.
Vi er lidt spændte på, hvad den enorme tilstrømning af turister til Island kommer til at betyde i fremtiden.
De varmeste hilsner
Birte Bager.

 

 

 

Kør selv ferie Island august 2016

Hej Anna.
Vi er nu vel hjemkommet efter en fantastisk rejse.
Alt er klappet – og vi har været meget tilfredse med din tilrettelæggelse og vejledning. Tak for det.
Island er et helt fantastisk land at rejse i, så fuld af oplevelser og muligheder, og vi er blevet fint behandlet overalt.

Tak igen.
Mange hilsener
Åse

Se mere...

 

 

 

Weekend i Reykjavik august 2016

North Travel | Olsen - Weekend i Reykjavik august  2016

Kære Anne,

ja, jeg prøvede at ringe til dig i sidste uge, men du var ikke på kontoret.

Jeg ringede for at fortælle dig, at min mand og jeg var SÅ begejstrede for turen til Island, og det har taget os begge nogen tid at 'få benene ned på jorden igen!

Den islandske natur er jo storslående. Vi var meget glade for udflugterne, især til Landmannalaugar, Den Gyldne Cirkel og Sydkysten, hvor vi var så heldige at se et væld af søpapegøjer

Alle islændinge vi mødte var så venlige og imødekommende, hvilket lagde en ekstra og meget væsentlig dimension til den fantastiske tur.

Jeg vil også sende en mail til Super Jeep og takke guiden (Birgir) for turen til Landmannalaugar og Hekla. Birgir var en rigtig god guide! Den dag - som i øvrigt alle dagene i Island, bortset fra et par enkelte småbyger, - havde vi kun solskinsdage.

På hvalsafari-turen så vi en del delfiner og et par minkhvaler. Både min mand og jeg er meget betaget af hvaler, og jeg vil meget gerne til næste år tilbage til Island og så aflægge nordkysten et besøg med udgangspunkt i Akureyri og bl.a. tage ud fra Husavik for at se hvalerne.

Inden vi tog på hvalsafarien d. 26. august gik vi hen for at besøge din fætter på Nylendugata 14, men vi kunne ikke komme ind. Ej heller kunne en medarbejder i restauranten hjælpe os, da adgangen til 1. salen, hvor atelieret tilsyneladende lå, var låst. Ærgerligt for vi ville da gerne have mødt din fætter og set hans kunst.

Vi syntes også godt om opholdet på Hotel Holt.

Jeg har noteret mig arrangementet i Øksnehallen d. 22.-23. oktober, så måske på gensyn dèr?

Mange hilsener
Lis (Lentz Olsen)

 

 

Kør selv ferie Færøerne august 2016

North Travel!

Kære Anne!

Så er vi tilbage i et land med et langt kortere udsyn, end det vi forlod.
Vi har haft en hel igennem vellykket rejse ind i det “forjættede land”, hvor vi allerførst blev mødt med bemærkningen om, at vi var landet på et tørt sted. Vi blev klar over, at når det ikke havde regnet i hele 4 uger, så var det helt ud over det sædvanlige. Alt var tørt, og færingerne gik ligefrem og sukkede efter vand. Den kom dog på behersket vis på en dag, hvor vi havde henlagt en del timer til at færdes inden døre på museer i Thorshavn.

Det smukke landskab og de mange forskellige fugle og får er i sig selv en stor oplevelse; læg hertil et meget venligt folk, som stod klar til at hjælpe, hvis der var behov for det.

Indkvarteringsstederne var velvalgte og de forskellige typer var i sig selv en oplevelse.
Vi havde en morsom oplevelse i Klaksvig, idet Geilin 29, som stod skrevet på indkvarteringslisten ikke førte os til rette logi. En noget overrasket herre lukke op, da vi stod ved hans dør. Han havde godt nok B & B, men ventede ingen den dag og da slet ikke fra North Travel, - men vi kunne da godt overnatte, hvis.......

Vi foreslog at ringe til +298 259 682 og fik Irene i røret, og hun ventede os, så vi ilede “hjem” til hende; det var lige op ad bakken over for det hus, hvor vi først ringede på.

Det gode vejr og den klare sigtbarhed og alt det andet har givet os mange fine fotos, som nu glider ind i erindringens bog.

Med venlig hilsen
Judith & John
Snaptun

 

 

Kør selv ferie i jeep Island juli 2016

Kære Anne
VI syntes, at du lige skulle have en lille hilsen her fra Reykjavik, nu hvor vores dejlige ferie lakker mod enden.
Det har været en fantastisk tur, hvor vi virkelig føler, at vi har fået Island ind under huden, og har været ude i de fleste hjørner.
Overnatningsstederne har været skønne. Især Laugarfell og Eskifjördur (begge midt ude i ingenting på hver deres måde) vil vi aldrig glemme.
Din afstikker på vej 901 var et af vores helt store højdepunkter.
Vi har stort set holdt os til din kørevejledning, som var meget nem alt følge. Askja nåede vi dog ikke (efter 40km grusvej ind, havde vi fået nok) men endte med at have en FREMRAGENDE dag omkring Krafla - bestemt et besøg værd.
Vej 862 til Dettifoss er i øvrigt blevet asfalteret, og der er lavet stier rundt. Meget fint.
Vi droppede også Husavik, men havde en skøn dag ved Myvatn, hvor vi tog os rigtig god tid, og kørte søen rundt, og bl.a. besøgte fuglemuseet, og vandrede i den private naturpark Höfði. Vejret var fantastisk, så sad udenfor og nød det.
I øvrigt kan vi varmt anbefale bogen "the rough guide to Iceland" hvis du har nogle kunder, der efterspørger. Den er på engelsk, men indeholder informationer om stort og småt vedrørende stort set alle de byer, vi har været igennem.
Alt i alt har vi haft en VIRKELIG god ferie takket være din planlægning. Alt har klappet med overnatninger, ture osv. Vi vil VARMT anbefale North Travel til vores venner og bekendte.
Mange hilsner
Steen, Lone & Helle

 

 

Med bus, udflugter og indenrigsfly ferie Island juli 2016

Kære Anne,

Hannibal og jeg har haft en fantastisk tur til Island.

Hvis vi starter med det rent praktiske, så ligger både Guesthouse Sunna og Den Gula Villan helt perfekt i forhold til turistbureauer, museer osv. Værelserne var fine - og der var god plads til bagage (og et hit: der var føntørrer på værelserne) og dejlig morgenmad begge steder. "Personalerne" var mægtig søde og hjælpsomme.
Dejligt med din fine beskrivelse af, hvornår vi skulle hvad. Turene og afhentning/afsætning på hotellerne forløb helt planmæssigt, det var dejligt.
Det var også perfekt, at du havde reserveret sæder i flyene på forhånd - og vi sad helt perfekt.
Og tak for at du også havde bestilt glimrende vejr - og masser af hvaler


Bedste hilsner fra
Charlotte

Se mere...

 

 

 

Kør selv ferie i jeep Island juni/juli 2016

Hermed en kommentar til vores Islandstur.

Vi forsøgte p.g.a. vores børnebørn at komme i den blå lagune lige efter ankomsten. Der var optaget. Så forsøgte vi at bestille tid til den sidste dag. Igen optaget. Vi kunne måske være kommet ind meget tidligt om morgenen eller meget sent om aftenen, men det var ikke aktuelt for os. Man skal altså bestille tid i god tid før ankomsten til Island.
Hotel Fljótshlid var et hit (citat børnebørn: ”luksushotel”) dels p.g.a. ”hot top” dels p.g.a. god indkvartering, betjening, mad og gode råd. Vi kunne være blevet en uge. De anbefalede os at tage bussen til Husadalur i stedet for at køre selv (”ikke for amatører”). Det var et godt vandrested, smuk natur o.s.v., som vi ikke ville være gået glip af. De anbefalede os også at besøge museet Eyja Fjalla Jökull Errupts, det var meget interessant.
I 2010 besøgte vi Icewear- butikken i Vik og var begejstrede. I år blev vi skuffede (dyrt, halvdårligt og for kommercielt). Til gengæld kom vi på en lille N1-tank lige uden for Höfn, hvor der var en meget fin butik med et stort udvalg af fine hjemmestrikkede uldvarer. Den kan anbefales.


Konklusion: Godt tilrettelagt rundtur med mange valgmuligheder. Vi oplevede en masse, og børnene var begejstrede. En rigtig ”dannelsestur” på den gode måde. Vi var rigtig glade for den gode og helt nye Toyota Landcruiser. For Eva og mig var det meget positivt at se udviklingen siden 2010: Flere turister, åbne butikker, bygninger bygget færdigt, optimisme – dejligt at opleve.
Tak for en god tur. Der er adskillige steder, vi godt kunne tænke os at komme tilbage til og bruge mere tid på.

Med venlig hilsen
Eva og Knud Bruun de Neergaard.

Se mere...

 

 

 

Kør selv ferie i autocamper Island juni 2016

Kære Anne

Vi er nu kommet hjem fra en meget vellykket og pragtfuld tur til Island.
Du ville gerne have en tilbage melding:

Vi fik camperen hurtigt, uden problemer i Keflavik, det øs regnede da vi skulle have instruktion, så den blev noget mangelfuld. Den unge mand have ikke så meget styr på Campere.
Da vi kom til Akureyri, hvor vi skulle overnatte, kunne vi ikke få 220v til at virke.
Vi tog næste dag til Europcar i Akureyri hvor vi fik meget fin betjening, vi lånte en bil nogle timer, da vi kom tilbage var det bare en sikring som skulle slås til.
Rengøringen havde glemt beskidte håndklæder i et af skabene, men der var også nye rene.
Ærgerligt at man ikke kunne bruge markisen, vi fik at vide at den ikke måtte bruges på Island, da det ofte skete at de blæste i stykker.
Hurtig nem aflevering igen i Keflavik.

Vi har været tilfredse!
Hilsen Hanne Jørgensen

 

 

Kør selv ferie Island juni 2016

Hej Anne,

Flemming og jeg havde en dejlig tur til Island, kan kun anbefale dit rejseselskab som planlægger.
Vi var yderst tilfreds med din indsats, og mødte kun venlige mennesker undervejs. Alle steder kunne vi ligefrem mærke at de ventede os, det var en dejlig fornemmelse.

Vi havde lige et par steder som var lidt svære at finde, men det var nok vores GPS (i min iPhone) der ikke var god nok.


De bedste hilsner fra
Flemming og Karen Lang

Se mere...

 

 

 

Kør selv ferie Færøerne maj 2016

Hej Anne
Vi var heldige at det ikke var tåget og det kun regnede 2 dage, men ikke så meget så vi ikke kunne køre på tur.
Vi blev glædelig overrasket over den bil der stod til os, her var god plads til 5 voksne mennesker.
Det var også en lækker lejlighed, bedre end vi havde forventet. Her var alt hvad vi skulle bruge og lejligheden var ren og det duftede af rengøringsmiddel.
Der er en smuk udsigt og vi sejlede over til Nolsoy og gik en tur.
Jeg gik ned til byen, det tog ca. 45 min. en dejlig gåtur gennem et grønt område, ned til stadion og videre ned gennem parken til havnen.
Vi sejlede også til Sandoy og Kalsoy. I Vestmanna var vi ude at sejle, men kunne ikke komme ud til fuglefjeldet pga. for meget vind. Vi gik en tur i Saksun. Her var lavvande og vi gik på bunden af fjorden, det var en særlig oplevelse.
Jeg spiller Bridge og fortalte om vores rejse. Jeg ved at Gertrud og Gert fra Malling har købt rejse ved jer og der er flere, som gerne vil derop, så jeg har taget brochurer med hjem til inspiration, og henviser til jer.

mvh
Hanne

 

 

Island Rundrejse – september 2015

Kære Anne,
Vi er nu kommet hjem fra vores tur til Island. Vi er meget glade for turen, alt klappede som det skulle, vi fik set meget og fik rigtig mange informationer af guiden. Vi fik ovenikøbet set nordlys. Det eneste vi er kede af er, at vi ikke fik en deltagerliste med navne og hjemland.

Venlig hilsen
Hanne og Verner Sørensen

 

 

Island kør selv – august 2015

"What a day" - 26. august 2015
Efter afskeden med vort venlige værtspar på gården Brennisstadir kørte vi i dejligt solskinsvejr ud på nye oplevelser. Første stop var bestigningen af Grábrok, hvor jeg måtte op og se ned i de 3 udbrændte vulkankratere på trods af, at det blæste "en halv pelikan", så jeg flere gange var ved at ryge ud over kraterkanten! Ebba var heldigvis blevet stående længere nede på stien op til krateret. Det var et fantastisk naturfænomen. Et andet naturfænomen så vi hen på slutningen af dagen, hvor vi gæstede det 4km2 store område, Vatnsdalur, med en masse større og mindre kegleformede høje, som menes at stamme fra et kæmpestort jordskred for hundredvis af år siden. Et imponerende syn. På vejen frem hertil havde vi dagens værste oplevelse, idet vi i 20-25 minutter kørte i så tæt tåge, at det kun var muligt at se ca. 40 m frem. Det var meget ubehageligt, især da vi ikke vidste, hvor længe tågen ville vare ved, og da der var hyppig modgående trafik. Men pludselig gik det, som vi senere tit oplevede de 14 dage, vi var i Island: det klarede hurtigt op, og snart skinnede solen igen. Det gav anledning til at besøge en meget fin gammel tørvegård. Glaumbær, med tilhørende museum, hvor eftermiddagskaffen og den dejlige hjemmebagte kage kunne nydes. Spændende var det at se de "sammenvoksede" bygninger, isolerede med tykke tørv og fyldt med gamle redskaber.
Da vi kom frem til overnatningsstedet, Hofsstadir, ventede en helt speciel oplevelse, idet ejeren, Toti, syntes, vi skulle bo i de nyrenoverede, men oprindeligt meget gamle bygninger, hans eget hjem! De var en moderne udgave af de bygninger, vi så om eftermiddagen. Første beboer i Totis fædrende gård  var biskoppen i Holar i 1795, hvis bispesæde vi besøgte dagen efter. Moderniseringen var gjort med meget nænsom hånd, så vi færdedes andagtsfuldt i de smukke stuer - og hvilket soveværelse vi fik! Meget smukt!  Middagsmaden på Hofsstadir var tilberedt af Toti selv med ingredienser fra egnen og var naturligvis helt i top. Vi følte, at vi som danskere nød en særlig betjening hos Toti, som vi kunne udveksle mange gode tanker med om Danmark og Island. En uforglemmelig oplevelse.

Ivar Berg-Sørensen

 

 

Rideferie med Eldhestar -  august 2015

Hej Anne
Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige dig rigtigt mange tak for hjælpen i forbindelse med min lidt hurtige bestilling af ridetur på Island.

Det har været den mest fantastiske tur, med superoplevelser og udfordringer. Ingen øm bagdel eller andre skavanker, jeg var faktisk i bedre form, end jeg selv havde regnet med.
Alt klappede, og jeg er klar til at tage af sted igen.

Vi havde det mest fantastiske vejr, og fik fuld udbytte af rideturene i den smukke, smukke natur.
Jeg føler at turen inkluderede en masse af de scenarier, man kan komme ud for på Island, og det var bare skidesjovt at drive hesteflokken fra sted til sted. Det kom lidt bag på os, at vi som turister i et land, lige pludselig selv fremstod som turistattraktioner, da vi drev flokken ad hovedvej 1 og stort set stoppede al trafik. Der blev taget rigtigt mange billeder af os, som vi red rundt der mellem alle bilerne (og turistbusserne), og drev vores noget livlige flok fremad.
Vi boede også fint, og det var fantastisk oppe i Thorsmörk. Sikke et land. Reykjavik var også interessant, og jeg fik et par gode dage der, med et besøg i den Blå Lagune.
Jeg sender lige lidt billeder som jeg tog med min telefon, og som du jo nok kan se, har det været svært at undgå at få heste med på motiverne
Igen tusind tak for en perfekt arrangeret rejse!

Hilsen
Conni Hjorth Østergaard

 

 

Kør selv Færøerne -  august 2015

Hej Anne
Alt gik fint og vi havde en super tur hele vejen igennem.
Tak for din indsats

Venlig hilsen
Morten

 

 

Island kør selv -  juli 2015

Hej Anne
Vi havde alt i alt en rigtig god ferie, og fulgte næsten 100% det program du havde lagt, så ros til det.
Vejret var jo noget blandet. Specielt ved Borgafjordur og på rideturen, var det ikke godt, så det var ærgerligt.
Selvfølgelig kan der være mange detaljer at tale om, men som sagt har vi alt i alt haft en rigtig god tur, så vi kunne da godt tænke os at komme til Island igen.

Kærlig hilsen
Hanne og Jakob

 

 

Familietur til Island og Østgrønland – juli 2015

Kære Anne
Så er vi tilbage fra vor tur til Tasiilaq/Island.
Alt forløb som det skulle, fly til tiden, hoteller ok. Sunna lå lige ved indgangen til Halgrimskirken, meget centralt.
Et lille minus var dog værelset på hotel Angmassalik, det var for lille til familien på 4. Der er simpelthen for lidt plads, når der skal være plads til den ekstra seng, men det gik.
Lejligheden på Sunna var helt fin, god plads. Vi gamle gjorde morgentoilette først og gik op til morgenfoder, så kunne de unge få det hele for sig selv.
Vi havde for lidt tid i Island på tilbagevejen, men det ved vi nu til næste gang, hvis der bliver en!!. Man kunne måske overveje at tage en tur på Island.
Vejret var med os de fleste dage i Grønland, kun lidt smådrypperi. Vi nåede næsten vore mål, dog kunne vi ikke sejle så langt på grund af storisen, den lå for tæt på kysten. På Island var vi mindre heldige, det regnede ret pænt den dag vi skulle på Cirkelturen.
Alle har været glade for oplevelsen og gensynet med Østkysten.
Tak for turen, måske på gensyn.

Mange venlige hilsner
Rita og Per Kragh

 

 

Kør selv – maj 2015

Kære Anne,

En kort tilbagemelding efter vores dejlige ferie på Island:

Vi havde en super tur og nød alle de guest houses / hoteller, du havde reserveret til os – og selv om de var meget forskellige, så var de alle en god standard og med masser af flinke ’personaler’! Der var fyldt op i Hof, mens Solheimahjaleiga var næsten tomt. De øvrige midt imellem. Den første nat i Smaratun var der et større tysk selskab, mens den anden nat var lavt belagt og køkkenet lukket. Vi spiste så pizza i Hvolsvöllur

Vi fik udleveret en fin bil, der kun havde kørt 848 km, hvilket måske var lidt ’risikabelt’ da vi jo skulle bakse cykler ud og ind af bilen mange gange, men de var også superflinke i Bike Shop og skal et par store stykker pap ud til os, som vi kunne lægge imellem. Det gik godt og bilen gik glat igennem afleveringen efter vores ca. 1200 km. Isoleret set var det ikke cykellejen værd med cyklerne, men det var fordi vi ikke var så heldige med vejret… Vi cyklede en tur i Reykjavik tirsdag formiddag, og det var fint vejr mandag, hvor vi ikke havde tid til at cykle, mens de øvrige dage alle var mere eller mindre ramt af regn, og også en del vind. Men vind skal der jo være, når landskabet er så åbent

Det var en fin cykeltur ad den nyere cykelsti langs vandet/havnen i Reykjavik og hjem igen gennem byen, ligesom jeg havde en god tur i stiv modvind og småregn fra Smaratun til Thorsmörk, et par km på den anden side af bommen ude for enden af vejen, og tilbage i fuld fart, og ligeledes fik vi cyklet en del i Skaftafell, hvor vi cyklede rundt om forbjerget til venstre og ind i kløften, hvor underlaget vekslede mellem grus, sand og større sten, og hvor vi fandt en fin lille sti til vandfaldet på vest-siden af kløften. Vi kunne ikke passere strømmen, så det var samme vej tilbage – i regnvejr…

Vi så vel de fleste af de seværdige steder, herunder Thingvellir, Seljalandsfoss, den sorte kyst ude ved Vik, Gullfoss og Geysir, flere andre vandfald, og så kørte vi ned til bunden af vejen i Kirkjubæjarklaustur, hvor der var trapper op langs vandfaldet, så vi kunne se den store sø oppe på toppen. Fotoet er derfra ud over landskabet – i tørvejr!

Vi nød også konstant udsigten fra bilen, uanset om det var grønne bakker, sandsletter, eller en Jökull. Fantastisk landskab!

Tak for en forrygende planlægning! Ole

 

 

Rideferie – april 2015

Hej Anne,

Blot ganske kort: vi havde en fantastisk tur; alt var så fint (altså bortset fra vejret med det var uden betydning), Eldhestar rigtig godt med søde mennesker og tur, tranpost mv. godt og velorganiseret. Vi vil meget gerne afsted igen en anden gang!

Bedste hilsner fra Susanne :)

 

 

Færøerne og Island – Kør selv august 2014

Hej Anne.
Du får lige en briefing på vores sommerferietur fra august i år til Færøerne.

Efter at have besøgt Island sidste år var det spændende at komme til Færøerne. Man kan uvilkårligt ikke lade være med at sammenligne de to ø-samfund, da de jo er naboer i Nordatlanten.

Vi syntes, at forskellen er stor mellem Island og Færøerne.
Færøerne har ikke Islands spektakulære natur med geysere og vulkaner, men vi var alligevel stærkt begejstret for øerne. Det er utrolig fascinerende at bevæge sig rundt på dem - kæmpestore og træløse, grønne fjeldmassiver, der skyder direkte op fra havet, og som har en form, der nærmest ligner noget fra Grand Canyon. Betagende fuglefjelde (som bedst beses fra bådture) og små maleriske bysamfund, der dukker op her og der, når man kører på det i øvrigt udmærkede vejnet.

Tórshavn var også en oplevelse. Vi havde frygtet,at den var hurtigt overstået, men der tog vi fejl. Trods sin begrænsede størrelse kan den faktisk byde på en hel del kunst og kultur, ligesom den har hyggelige små gyder og stræder samt en behagelig havnefront med gode caféer.

Et andet godt tips til Tórshavn. Er man til gourmet og vine, så bør man ikke gå glip af restaurant Koks - ikke billigt, men alle pengene værd.

Vi havde en herlig ferie, og som på Island havde du endnu engang skruet et godt program sammen til os.

Har man været på Island, giver det god mening også at besøge Færøerne.

M.v.h.
Sven Licht

 

 

Island – Kør selv august 2014

Hej Anne
Lige en lille melding her fra Aabenraa, hvor vi nu er godt landet efter vores Islandstur.

Vi er kommet godt hjem, fyldt med gode oplevelser, efter at have kørt 2620 rundt om Island. Alt gik som planlagt, og vi blev heldigvis ikke generet af Bardabunga på nogen måde.

Overnatningsstederne du havde fundet frem til var gode. Brekka i forhold til de andre mindre charmerende, men vi sov godt også der. På oversigts kortet var der kun angivet, at der var en restaurant, og at der ikke var mulighed for at lave mad. Det viste sig dog, at vi overnattede i en nærmest helt ny hytte, hvor der også var mulighed for at lave mad. Det virkede som om, at hytten var så ny, at de ikke havde fået denne mulighed med i oversigten, den kommer sikkert med i næste oplag. Ved Ydre Auland havde vi bestilt mad til vi kom frem, det var der mulighed for der.

Vi kørte efter Vegakort Islande 1 : 400 000 fra freytag & berndt. Det viste sig at være et rigtigt godt kort for os, bl.a. fordi der er indtegnet alle de muligheder der er for at få et bad i dejligt varmt vand. Et godt tips er naturbadet i Seljavellir, hvor man går længere ind i dalen, end det bad der er indtegnet. Ca. 15 min. længere op ad floden ligger der et gammelt naturbad, der er et besøg værd.

Vi  var også på gletsjervandring på Solheimajøkull, det var også en oplevelse.

Vi har oplevet rigtig mange spændende ting, så det er nærmest helt sikkert, at min søn gerne vil derop igen. Det vil jeg også, selvom det nu var 3. gang jeg var der.

Med venlig hilsen
Holger Jacobsen

 

 

Island rocks! – Weekendtur med udflugter august 2014

Kære Anne.
Vel hjemme igen vil jeg sige, at vi har haft en FANTASTISK ferie og bare vil tilbage igen! Alt klappede - du var et super rejseselskab:)

Signe Ryge

 

Island – Happy camper august 2014

Hej Anne Gisladottir,
Vel hjemkommen fra Island vil vi blot sige, at alt hvad du havde ansvaret for fungerede perfekt – og vi kan jo ikke give dig ansvaret for vejret i Island, som vi syntes var rigeligt køligt, ikke fordi vi ikke havde fine solskinsdage (som de sagde var sommerens bedste i Reykjavik), men så blæste der alligevel en rigtig kold vind – men vi var ikke tilfredse med Happy Camper. Bilen var såmænd fin og servicen også god indledningsvis, men under turen viste det sig, at der manglede en ledning i motorrummet, som kunne forsyne batteriet bagi – der leverer varmen til varmeapparatet om natten – når solpanelet på toppen af bilen ikke var tilstrækkeligt. Det gav os et par skidekolde nætter uden megen søvn. Men ved tilbageleveringen nægtede selskabet at anerkende, at det var deres fejl og ville ikke kompensere os – bortset fra udgiften til en minimal reparation på et hjul, der havde fået et lille knubs. Vi sagde, at vi såmænd ville være tilfredse, hvis de bare gav os en god middag i Reykjavik, men nix!
Det syntes vi var rigtig dårlig service, og vi vil ønske at du fremover strammer lidt mere op over for dem.

Med venlig hilsen
Ole Busck

 

 

Færøerne og Island – Kør selv juni 2014

Kære Anne.
Tusind tak for en meget veltilrettelagt og vellykket tur til Færøerne og Island i sommeren 2014. Man kunne virkelig mærke, at alt var planlagt ned i detaljer, og alt klappede, som det skulle.

Jeg havde mange spørgsmål, inden vi bestemte os. Hvor mange dage på Færøerne?  Hvor skal vi bo, hvad skal vi se, og er det smartest at lege en bil eller hvad….? Og hvilke områder skal vi prioritere på Island, hvor vi havde rejst landet rundt i 2011? Øst, vest, nord eller syd.

Vi valgte vest og nord ud fra din sikre rådgivning, og det fortrød vi ikke.

Det var dejligt at opleve den tålmodighed og indlevelse, du udviste, når du besvarede spørgsmålene. Det var en stor hjælp under beslutningsprocessen.

På selve turen gik det meget nemt. Vi fulgte rejsepapirerne slavisk, for vi vidste ud fra vores Islandstur i 2011, at du havde fuldstændig styr på det. Både det praktiske vedrørende fly, billeje, hoteller, men også selve oplevelsesdelen.
Din erfaring som indfødt Islænding med kendskab til de lokale interessante områder lader sig ikke fornægte.


Jeg vil slutte med at sige tak for din venlige og professionelle måde at behandle os på.
Også denne gang har vi været meget tilfredse, og jeg giver North Travel mine varmeste anbefalinger.

Bestu Kveðjur fra Bent og Selma Silberbauer.

Se mere...

 

 

 

Island – Kør selv ferie med børn juni/juli 2014

Hej Anne,
Tak for en god rejseplan og godt gennemtænkt tur. Vi nød Island, trods fire dages regn og blæst. Alle i familien fik mange positive oplevelser og vi er alle enige om at Island skal da besøges engang i fremtiden igen!

Mvh
Niels Andersen og familie

 

 

Island - Weekendtur med nordlys november 2013

Hej Anne
Vil bare lige sige at vi havde en super fin tur til Island - så den havde du sammensat så godt, at vi vender tilbage når vi skal afsted igen - for det skal vi!!!

Venlig hilsen
Mikael & Helle Kristensen

 

 

Island - Kør selv ferie august 2013

Hej Anne.
Vi er nu kommet hjem fra Island, og du får en lille tilbagemelding.

Vi havde en super-ferie.

Man havde jo hørt, at Islands natur skulle være spektakulær og flot, men det var noget helt andet at være der selv. Fascinerende og storslået - intet mindre.

Vi var særdeles godt tilfredse med det tur-program, som du havde strukket sammen til os. Vi fulgte det stort set, og det sikrede os en række forskellige og spændende oplevelser. Derudover var de enkelte dagsprogrammer fint disponeret, så de passede til én rejsedag med tid til frokost ol.

Vi havde en lille afstikker fra programmet, idet vi tog til Vestmanna-øerne. En spændende oplevelse.

Vi er stærkt begejstrede for Island - udover naturen også for et generelt set godt restaurantionsniveau og for Reykjavíks afslappende og internationale stemning.

Island kunne bestemt være endnu et besøg værd - måske engang til til de nordlige dele af landet ?

Vh.
Sven Licht

 

 

Island - Kør selv ferie juli/ august 2013

Hej Anne
Hjemkommet for få dage siden fra Island vil vi lige sige tak for en godt arrangeret tur til den fantastiske natur-ø.
Bortset fra et par problemer i starten ( larmen fra byggepladsen i Einholt, forsinkelsen fra Europcar) har vi kun været tilfredse med dit arrangement.

Sommerhuset var flot beliggende.

Vi har vandret op og ned af bjerge og vulkankratere, badet i varm flod ved Hveragerði osv.
Der er nogle ting, vi ikke har nået, men som vi håber at kunne nå en anden gang. På trods af det undertiden lidt dårlige vejr er vi alle fire blevet 'bidt' af Island.

Venlig hilsen
Pia Hellesøe og familie

 

 

Island - Rundrejse med bus 8 dage juli/august 2013

Hej Anne
Vi vil gerne takke for ti pragtfulde dage på Island. Det har været en fantastisk oplevelse. Turen var vel tilrettelagt med dejlige hoteller og en dygtig og kompetent guide og chaufør.
Vi havde tre dejlige dage i Reykjavik, hvor vi fik set på byen.
Vi talte med flere af de andre rundrejse deltagere, og føler vi har fået den bedste rejse.

Mange venlige hilsner fra
Jonna og John Jakobsen
Lilian og Bjarne Hald

 

 

Island - Kør selv ferie med færge og fly juli 2013

Hej Anne
Vel hjemme og godt igang med hverdagen, vil jeg gerne sige dig tak for en veltilrettelagt tur til Island.

Vi har på alle måder haft en overvældende og dejlig tur. Vi har masser af store plusser, enkelte små minusser og få ærgrelser/skuffelser – og de hænger ikke sammen med din planlægning.


Alt gik som det skulle – endnu engang tak for dit arbejde og opfølgning.

MVH
Mogens Bech Christensen

Se mere...

 

 

 

Island - Kør selv ferie juni 2013

Hej Anne !
- så er vi vel hjemme igen efter vores tur til Island.
Det blev en stor stor oplevelse at opleve naturen deroppe, og alle vi mødte var utroligt flinke og imødekommende.
Desværre havde vi ikke rigtig vejret med os på turen, så mange dage hang skyerne desværre tungt ned over fjeldene og temperaturen var noget lav efter danske forhold. Alligevel fik vi en god oplevelse af naturen, og fornemmede hvor utroligt flot, barsk og voldsom naturen ta’r sig ud deroppe. Vores tur med bus op til “Þorsmörk” var en meget stor oplevelse, og her havde vi heldigvis flot vejr, – fantastisk at være så tæt på vulkanen, som i 2010 lagde al flytrafik “nede”.
Alle overnatningsstederne var hyggelige, og med søde “værtsfolk”, så vi vil gerne takke Dig for en rigtig god planlægning af turen, og alle Dine “små tips” til seværdigheder, som vi benyttede os af.

Mange venlige hilsner
Anne & Peter

 

 

Island - Kør selv ferie juli/august 2012

Til North Travel - Anne Gísladóttir
Jeg er ved at rydde op på mine papirer på skrivebordet og derfor også på papirerne i forbindelse med vores rejse til Island.
Jeg vil hermed bare sige mange tak for en veltilrettelagt tur. Det var dejligt og afslappende for os. Forslagene var tilpas for os, og overnatningsstederne var som vi havde ønske os det.
Vi valgte at tage op til Grettirs bad på nordkysten. Det var en facinerende oplevelse at mærke boblerne fra jorden under fødderne. Et tip som I måske kan bruge.

Mvh
Karen Jørgensen

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk