Om os

 

Firmaet

North Travel blev etableret den 21. april 2009 og ejes af Reyk Holding ApS.

 

Målsætning

Vores mål er at yde den bedst mulige service til vores kunder og medvirke til at rejsen bliver så succesfuld som muligt.

 

Kompetance

Vi er et lille bureau med en meget stor viden om vores produkter og destinationer. Ekspertise af høj kvalitet og mange års erfaring i rejsebranchen.

 

Erfaring og ekspertise

Vores islandsekspert, Anne Gísladóttir, kommer fra Island og har fra barnsben rejst Island tyndt med sin familie. I dag er der ikke mange steder i Island, hvor hun ikke har sat sine spor.

 

Hanne Bagge har rejst over hele verden og har mange års erfaring fra rejsebranchen, hvor hun især har arbejdet med grupperejser til hele verden både som ferie-, forenings- og erhvervsrejser. Hun har en forkærlighed for de nordatlantiske destinationer Island, Færøerne og Grønland.

 

Vores store kendskab til Færøerne og Grønland har vi fra de mange rejser til destinationerne og vores brændende interesse for de nordatlantiske lande.

 

Du er altid velkommen at kontakte os

Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113 og hør hvad vi kan hjælpe dig med, så du kommer hjem igen med masser af gode minder om en uforglemmelig oplevelse.

 

 

 

 

 

 

   

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk