Island rundrejser - Island rundt i bus - 8 dage

 

Pris fra kr. 17.300 pr person i dobbeltværelse.

 

Guidet bustur med skandinavisk talende guide

På denne rundtur vil du opleve alt det bedste af Island på én uge. Bjerge som syner blå i det fjerne, blændende hvide gletsjere, brusende floder, boblende varme kilder, mange smukke vandfald og søer med et kæmpe varieret fugleliv.  Overnatning på gode hoteller i værelse med eget bad og toilet. Vi besøger flere nationalparker og der vil være mulighed for at opleve hvalsafari, bade i Nature Bath og sejle mellem isbjerge på gletsjerlagunen Jökulsárlón.

 

8 dage/ 7 nætter

 

Afrejse hver onsdag
16. maj – 12. september 2018

 

 

Dag 1: Ankomst

Ankomst til Keflavik. Mulighed for transfer via Den Blå Lagune. Den første dag er på egen hånd, hvor du har tid til at gå på opdagelse i Islands lille, hyggelige hovedstad, Reykjavik. Overnatning på Hotel Plaza i Reykjavik.

 

Dag 2: Borgarfjörður-Skagafjörður-Akureyri

Vores guide møder gruppen på hotellet torsdag morgen ca. kl. 08:45.
Vi kører mod nord via en tunnel under fjorden Hvalfjörður til Borgarnes og videre derfra til Skagafjörður, som også kaldes ”hestenes dal”. Vi skal besøge en gammel tørvegård, Glaumbær. Turen videre til Akureyri går gennem den smukke Öxnadalur, med udsigt til en bjergkæde med forrevne bjergtinder. Akureyri er Nordislands hovedstad. Her skal vi spise middag og overnatte på Hotel KEA Akureyri.

 

Dag 3: Mývatn

Efter en dejlig morgenmad på hotellet, kører vi til det gudesmukke vandfald, Goðafoss, og videre til søen Mývatn. Området ved Mývatn byder på rigtig mange spændene oplevelser. Her er et utrolig varieret fugleliv og søen er et af Europas mest yndede ynglesteder for eksotiske andearter og andre fugle. Vi skal besøge ”Dimmuborgir”, en lavapark med sjove og spændende lavaformationer, se Grjótagjá, en grotte fyldt med geotermisk varmt vand og opleve boblende lerkilder ved Námaskarð. Mulighed for et afslappende bad i „Nature Bath“, som er et geotermisk friluftsbad. Her kan man slappe af og nyde det dejlige varme vand og gå i dampbad. Vi kører tilbage til vores hotel i Akureyri, hvor vi skal spise middag. Mulighed for tilkøb af hvalsafari om aftenen. Skal bestilles hjemmefra.

 

Dag 4: Akureyri-Dettifoss-Egilsstaðir-Breiðdalsvík

Fra Akureyri kører vi til Dettifoss. Det er Europas vandrigeste vandfald, 44 m højt og 100 m bredt. Vi kører over højsletten Möðrudalsöræfi og via Egilsstaðir, Østislands største by, til Østfjordene, med de mange små fiskerlejer og storslåede bjerge.
Indkvartering og middag på Hotel Bláfell, Breiðdalsvík.

 

Dag 5: Jökulsárlón-Skaftafell-Núpar

I dag fortsætter turen langs Østfjordenes smukke men også dramatiske kystlinje til det lille fiskerleje Djúpivogur og byen Höfn. Vi er nu nået til Europas største gletsjer, Vatnajökull. Ved gletsjerlagunen Jökulsárlón, er der sejltur blandt isbjerge, hvis man har tilkøbt dette. Herfra går turen videre til Nationalparken Skaftafell, hvor vi har udsigt til Islands højeste tinde, Hvannadalshnjúkur, som er 2110 m høj. Vi kører videre til Hotel Núpar, hvor der er middag og overnatning.

 

Dag 6: Vík-Reynisfjara-Skógar-Selfoss

Islands sydkyst har igennem tiderne været vanskelig at passere grundet de mange uberegnelige gletsjerelve, der har eroderet landskabet på deres vej til havet og sat deres præg på det. Vi passerer byen Vík i Mýrdalur og kører til Reynisfjara, hvorfra vi kan se Reynisdrangar, nogle særprægede klippeformationer ude i havet. Herfra har vi også udsigt til Dyrhólaey, en kæmpe klippehalvø med et stort hul igennem. Nogen kalder hullet for ”nøglehullet”. Vi standser ved det billedskønne vandfald Skógafoss og Seljalandsfoss, et højt og smalt vandfald, som man kan komme om bagved.
Herfra kører vi til Selfoss, en lille provinsby, hvor vi skal have middag og overnatte på Hotel Selfoss.

 

Dag 7: Gullfoss-Geysir-Þingvellir-Reykjavík

Denne dag byder på naturskønne oplevelser på den rute, der kaldes ”Den Gyldne Cirkel”. Vi starter med at besøge et af Islands smukkeste vandfald, majestætiske Gullfoss. Herfra går turen til det verdensberømte område ved Geysir, hvor de varme kilder bobler og sprutter. En af dem, Strokkur, sender kogende vand 30 m op i luften hvert 4. – 5. minut. Videre går turen til Þingvellir Nationalpark.  Det er et særdeles smukt og naturskønt område, med kløfter, vandfald og Islands største naturlige sø, Þingvallavatn. Det var her vikingerne dannede deres første demokratiske samling, Alting, i år 930. Fra Þingvellir fortsætter vi til hovedstaden, Reykjavík. På vej til hotellet stopper vi ved Perlan, og nyder den flotte udsigt over Reykjavik. Overnatning på Hotel Plaza. Middag denne aften er på egen hånd og er ikke inkluderet.

 

Dag 8: Hjemrejse

Morgenmad på hotellet og transfer til lufthavnen i Keflavík.

 

 

Pris fra kr. 17.300 pr person i dobbeltværelse
Enkeltværelses tillæg kr. 5.600

 

 

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Keflavik t/r
 • Bustransport Keflavik – Reykjavik t/r
 • 6 dages guidet bustur Island rundt
 • Overnatning  i dobbeltværelse med eget bad og toilet
 • Halvpension på busturen
 • Morgenmad den første og sidste morgen
 • Entré til Glaumbær museum
 • Entré til Eyjafjallajökull Visitor Center
 • Reservation af flysæde
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Frokost
 • Aftensmad den første og sidste aften
 • Udflugter ud over de i programmet nævnte

 

Mulighed for tilkøb:

 • Den Blå Lagune kr. 895 pr person
 • Hvalsafari Akureyri, kr. 670
 • Nature Bath, kr. 330
 • Jökulsárlón sejltur, kr. 410
 • Ridetur, Selfoss, kr. 735

 

Mulighed for forlængelse af ophold i Island før eller efter rundrejsen.

Det er muligt at flyve fra Billund. Kontakt os for nærmere oplysninger om denne mulighed.

Hotellerne kan varierede fra tur til tur, men det vil altid være et lignende hotel.

 

Bemærk venligst at priserne er fra priser og er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

 

Kontakt os for pris og et godt tilbud

Få nærmere oplysninger kontakt os på tlf. 2489 2113 eller kontaktformular.

 

Du kan se flere af North Travels rundrejser i Island under menuen: Island - Rundrejser.

 

 

 

 

 

 

Rundrejser i Island - Dag 1: Reykjavik er en hyggelig lille metropol.

 

 

Island rundrejse - Dag 3: Mývatn søen byder på utrolig varieret fugleliv og er et af Europas mest yndede ynglesteder for eksotiske andearter og andre fugle.

 

 

Rundrejse i Nordisland - Dag 4: Turen går videre til Europas mægtigste vandfald, Dettifoss

 

 

Rundrejse i Sydisland - Dag 5: Ved gletsjerlagunen Jökulsárlón, kan det anbefales at tilkøbe en sejltur blandt isbjerge fra Europas største gletsjer - Vatnajökull.

 

 

Rundrejse i Sydisland - Dag 6: Fra byen Vik i Mýrdalur, kan vi se nogle særprægede klippeformationer ude i havet, Reynisdrangar.

 

 

Rundrejse i Sydisland - Dag 7: Dagen byder på naturskønne oplevelser på den rute, der kaldes ”Den Gyldne Cirkel”. Islands smukkeste vandfald, majestætiske Gullfoss, besøges først hvorefter turen går videre til det verdensberømte område ved Geysir, med varme kilder der bobler og sprutter.

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk