Rejser til Island - din rejse til Island starter hos din IslandsekspertFlag

 

Island som rejsemål

 

Lad os tage dig med på en rejse til Island – en oplevelse du aldrig glemmer!

 

 

Rejse på sagaøen Island

Det er ikke uden grund, at mange drømmer om at rejse til Island. Den smukke natur, de varme kilder, den lille islandske hest, super jeepsafari, store gletsjere, aktive vulkaner og fantastiske vandremuligheder er kun nogle af de oplevelser, der venter dig på din rejse til den særdeles aktive og levende sagaø - Island.

 

North Travels ansatte har sine rødder i Island. Vores kendskab til landet, befolkningen og naturen er fra førstehånd og vi har oplevet det meste selv på vores rejser rundt i hele Island. Derfor ved vi hvad vi taler om.

 

Vi samarbejder kun med de allerbedste og mest pålidelige udbydere af service til turister i Island. ”Hvad du ønsker skal du få” – vi vil yde vores allerbedste, for at opfylde dine ønsker, om en uforglemmelig rejse til Island.

 

 

Hos os får du skræddersyet din pakkerejse til Island

Vi skræddersyr din pakkerejse, så den bliver lige som du vil have den. Vi tilbyder rejser af enhver slags. Det er populært at køre selv i lejet bil, jeep eller camper rundt i Island. Alternativt er en rundrejse med bus og guide en behagelig måde at komme rundt på. På vores hjemmeside kan du finde idéer til hvordan din rejse kan se ud, men vi skræddersyr og tilpasser din rejse helt efter dine ønsker.

 

 

Aktiv ferie i Island

Vandreture og hiking er meget populære i Island. På de fleste af vores hikingture skal du ikke selv bære al bagagen. Den bliver kørt fra sted til sted og du skal kun tænke på at nyde naturen.
Rideferie er selvfølgelig noget vi tilbyder. Det er jo næsten ikke til at komme udenom den lille, tøltende islænder, i form af en kort ridetur eller som ferieform af forskellig længde og sværhedsgrad på en rejse til Island.
Gletsjervandring, på en rejse i Island, er virkelig populært og det er en spændende og fantastisk flot oplevelse på Europas største gletsjer, Vatnajökull. Perfekt til fototur.
Riverrafting i Island er blandt de bedste i Europa. Vil du mærke adrenalinen pumpe, så er der næppe noget bedre end en tur ned ad en islandsk gletsjerflod.
ATV og snescooterture tilbydes året rundt. Som noget helt særligt, tilbyder vi flerdages ture på ATV, specielt beregnet til handicappede.

 

 

Se dig omkring på vores hjemmeside. Du vil helt sikkert finde inspiration og idéer til en fantastisk rejse til vidunderlige Island.

 

Drømmer du om en rejse til Island?

 

Vi hjælper dig med at få din drøm til at gå i opfyldelse med en professionel og god betjening

 

 

Vent ikke med at kontakte os! Send os en eller ring på tlf. 2489 2113 og få en snak med os om en rejse til Island.

 

Velkommen til kontrasternes land – ”Landet af is og ild

 

 

 

 

  Rejser til Island - Islands smukke vandfald Gullfoss, her blot den øverste del, er blandt landets mest populære seværdigheder.

 

 

Rejser til Island - I Nordisland er der mange seværdigheder. Blandt de smukkeste, er søen Mývatn, som er kendt for sine mange pseudokratere, mange fuglearter og ænder samt lakse- og ørredfiskeri

 

 

Rejser til Island - I Nordisland ligger Námaskard, som er et stort geothermisk område med boblende lerkilder og ikke mindst lige så interesant som Geysir området i Sydisland. Få kilometer derfra kan man slappe af i det dejlige geothermisk bad, Naturebath.

 

 

Rejser til Island - Denne video fra Visit Iceland giver et godt indtryk af naturen i Island.

 

 

Turen går til Island kan købes gennem North Travels hjemmeside ved et klik på billedet Turen går til Island kan købes ved at klikke på billedet af bogen og udfylde formularen der vises.

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk