Rejser til Grønlandgrønlandsk flag

 

Grønland som rejsemål

Tag på en rejse til verdens største ø

 

At rejse til Grønland er som at bevæge sig ind i et eventyr. En sejltur mellem de fantastiske isbjerge er en forunderlig oplevelse og man føler sig som i en anden verden.

 

Rejse til Sydgrønland eller Østgrønland

Der er flere grunde til, at vi har valgt at fokusere  på Syd- og Østgrønland. En af de vigtigste er, at det giver mulighed for at opleve både Island og Grønland på den samme rejse. Island og Sydgrønland er knyttet historisk til hinanden. Erik den Røde, en islandsk viking, var den første nordiske mand til at bosætte sig i Grønland. Det var også ham der gav landet dette smukke navn, for han ville lokke flere nordiske mænd dertil. I dag er det ikke kun det grønne i Grønland, der tiltrækker. Den vidunderlige og unikke natur, sammen med den gæstfri befolkning, gør en rejse til Grønland til noget helt specielt.

 

Se mere om vores rejser til Grønland under menupunkterne:l Østgrønland og Sydgrønland.

 

 

Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113 og få en snak om en rejse til Grønland.

 

 

  Qooroq isfjorden i Sydgrønland

 

 

Turen går til Grønland kan købes gennem North Travels hjemmeside ved et klik på billedet Turen går til Grønland kan købes ved at klikke på billedet af bogen og udfylde formularen der vises.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk