Rejser til Færøerneflag

 

Færøerne som rejsemål

Tag på en rejse til verdens mest indbydende øer

 

Midt i Atlanterhavet ligger de 18 små øer, som kaldes Færøerne. Smukke og grønne, med fugleklipper ved kysten og med fjelde, hvor tusindvis af får går rundt og græsser.

 

En rejse til Færøerne er en enestående oplevelse. Gæstfri befolkning, korte afstande til mange smukke seværdigheder, gode veje og fine overnatningsmuligheder. Her finder du ro og frisk luft, som får dig til at føle dig afslappet og godt tilpas på din rejse.

 

Vejret veksler hele tiden. Det kan regne eller være tåget i den ene dal, for så at være strålende solskin i den næste. Som bekendt findes der ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

 

En rejse med mange udflugter eller kør selv

Vi kan varmt anbefale at du lejer en bil og kører rundt på egen hånd. Men du kan også vælge at bo i den lille, hyggelige hovedstad, Thorshavn, og tage på arrangerede udflugter derfra. Det kan være en spændende sejltur langs klippekysten, eller en bustur til nogle af Færøernes mange interessante seværdigheder.

 

Vandreture på din rejse

Er du til vandreture, kan du finde meget gode steder at vandre på Færøerne. Færøernes Turistråd har udgivet et lille hæfte, som hedder Færøerne til fods (pdf).
Informationskontorerne rundt omkring på Færøerne arrangerer guidede vandreture, men det er også nemt bare at vandre rundt på egen hånd og i eget tempo.

 

Rejsen til Færøerne

Det tager kun godt 2 timer med fly fra København eller Billund til Færøerne. Kontakt os via kontaktformular eller ring på tlf. 2489 2113 og få et tilbud på en rejse.

 

  Ved Kirkjubøur på Færørerne

 

 

Turen går til Færøerne kan købes gennem North Travels hjemmeside ved et klik på billedet Turen går til Færøerne kan købes ved at klikke på billedet af bogen og udfylde formularen der vises.

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk