Færøerne rundt på 6 dage

Pris kr. 11.595 pr person

 

Rundrejse med bus og guide

En guidet rundrejse er en oplagt måde, at stifte bekendtskab med dejlige Færøerne på. På denne rundrejse, med lokal guide, tager vi dig med rundt til de øer, som kan nås i bus. Du kan være sikker på at få mange gode oplevelser. Der er indkvartering på tre forskellige hoteller.

 

Afrejse fra København
8. juni 2018. Dansk talende guide
10. august 2018. Engelsk talende guide

6 dage / 5 nætter

 

Dag 1: Ankomst

Afrejse fra København kl. 12:25. Transfer med bus til Hotel Vágar, som ligger tæt ved lufthavnen. Efter et kort informationsmøde, tager vi på en 2 timers sightseeingtur med bus og guide på øen Vágar. Aftensmaden serveres på hotellet.

 

Dag 2: Vestmanna fuglefjelde

Efter morgenmaden kører vi til Vestmanna, hvor vi skal på en 2 timers bådtur ved de imponerende Vestmanna fuglefjelde. Herefter vil der være frokost i Vestmanna Turist Center, hvor du kan besøge det flotte voksmuseum. Vi køre nu videre til Streymoy og Eysturoy. I den lille idylliske bygd Gjógv, skal vi overnatte på Hotel Gjáargarður. Aftensmad på hotellet.

 

Dag 3: Klaksvik

Vi spiser morgenmad på hotellet og kører derefter til Færøernes næststørste by, Klaksvík. Undervejs kører vi gennem en undersøisk tunnel, som er dekoreret med lyskunst af den kendte færøske kunstner, Tróndur Patursson. Sightseeingtur til øerne Borðoy og Kunoy, hvor der er stejle fjelde. Vi skal besøge de små bygder. Frokost i Klaksvik. Aftensmaden serveres på Hotel Gjáargarður.

 

Dag 4: Gjógv og Tjørnuvík

I dag skal vi på en heldags sightseeingtur. Fra Gjógv kører vi forbi Færøernes højeste fjeld Slættaratindur, som er 882 m højt. Vi kører over Atlanterhavsbroen til den lille bygd Tjørnuvík. Herfra er der god udsigt til Risin og Kellingin, to store stensøjler ude i havet. Herfra går turen til idylliske Saksun og museet Dúvugarður. Turen slutter i verdens mindste hovedstad, Thorshavn, hvor der er aftensmad på en restaurant i byen.

 

Dag 5: Thorshavn og Kirkjubøur

Morgenmad på hotellet. Derefter skal vi på sightseeingtur til den gamle bydel Reyni, verdens ældste parlament Tinganes og fortet Skansin. Vi kører til Kirkjubøur, hvor vi skal besøge Roykstovan, Europas ældste træhus. Her finder vi også Færøernes ældste kirke, Olavskirken og ruinerne af Magnus katedralen. Rundvisning i Roykstovan, hvor vi får kaffe og kage. Frokost i Thorshavn og eftermiddagen på egen hånd. Det er muligt at tilkøbe afskedsmiddag på restaurant Áarstova.

 

Dag 6: Sørvágsvatn og Afrejse

Efter morgenmaden kører vi med bus til Vágar. Vi skal på en formiddagstur med det sjove fartøj Lakeside, på søen Sørvágsvatn til vandfaldet Bøsadalafossur. Frokost på Hotel Vágar og transfer til lufthavnen. Afrejse fra Færøerne kl. 14:35.

 

 

Pris gældende 2018
Kr. 11.595 pr person i dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg kr. 2.050

 

Bemærk venligst at alle priser er fra priser og er baseret på den billigst mulige flybillet.

 

Prisen inkluderer:

  • Fly København - Færøerne t/r
  • Bus og guide på hele turen
  • Indkvartering 5 nætter på 3 forskellige hoteller
  • Alle måltider undtaget sidste aftens middag
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Skatter og afgifter

 

Tilkøb:

  • Afskedsmiddag på restaurant Áarstova
    kr. 500 pr person

 

For nærmere oplysninger kontakt os på tlf. 2489 2113 eller kontaktformular.

 

 

  North Travel - Rundrejser | Vestmanna fuglefjelde er en af Færøernes største turistattraktioner. Det er en flot 2 timers bådtur. Besøg også voksmuseet i Turistcenteret.

 

 

North Travel - Rundrejser | Naturhavnen i den lille idylliske bygd Gjógv. Her er der også et fuglefjeld man kan gå op til toppen af og komme tæt på søpapegøjerne.

 

 

North Travel - Rundrejser | Fra Tjørnuvík er der en flot udsigt til de to store klippesøjler ude i havet, Risin og Kellingin.

 

 

North Travel - Rundrejser | Saksun ligger på den nordvestlige del af Streymoy. Her ligger den gamle, idylliske kongsbondegård Dúvugarður. Den store sandstrand er et populært udflugtsmål.

 

 

North Travel - Rundrejser | Europas ældste træhus, Roykstovan i Kirkjubøur er 900 år gammelt.

 

 

 

North Travel | Oldenburg Allé 7, st. | DK-2630 Taastrup | Tlf. +[45] 24 89 21 13 | Rejsegarantifonden nr. 2113 | info@northtravel.dk